2e midzomer Golftoernooi van Lions Heerenveen e.o. wederom geslaagd!

Het tweede Lions Midzomer Golfevent voor het goede doel, georganiseerd door de Lionsclub Heerenveen e.o., heeft weer een succesvol verloop gekregen. Op en rond de baan van Burggolf St. Nicolaasga heerste weer een en al gezelligheid en sportiviteit. Dat alles ten bate van kinderen die weinig of geen sportmogelijkheden hebben. Dankzij de medewerking van een dertigtal sponsors, zowel actief als golfteam of anderszins er bij betrokken, mocht de financiële opbrengst er ook weer zijn. Dit getuige het bedrag van €18.945 dat na aftrek van de gebruikelijke kosten naar het Jeugdfonds Sport Friesland gaat.

Met dank aan Cor Pot fotografie; welke deze dag in beeld heeft gebracht!

https://myalbum.com/album/undVkQYywKPJ

Zij worden daartoe via het Jeugdfonds Sport Friesland in de gelegenheid gesteld om zich bij een sportvereniging aan te sluiten. Evenals vorig jaar gaat daar ook nu weer – op 19 september a.s. – een sportmiddag aan vooraf op en rond de baan van de Atletiekvereniging AV Heerenveen. LC Heerenveen e.o..doet dat in samenwerking met een aantal sportverenigingen die zich daar voor inzetten en daarmee hun sport kunnen promoten. De belangstelling er voor vanuit de aangezochte basisscholen en hun leerlingen overtreft die van vorig jaar. Evenals toen, verlenen Pyretta van der Woude en Maarten de Jong van jeugdtherapiepraktijk Pyretta Heerenveen er weer hun medewerking aan.

Hoofdorganisator Jerry Speel reikte na afloop van het golftoernooi, dat slechts door een paar spettertjes regen werd getroffen, de prijzen uit. Winnaar van de golfclinic werd Maarten de Jong en het toernooi werd nipt gewonnen de Heeren van Sminia flight Marco van Schaik, Harry Bosma, André Kraan en Dirk Bootsma.
Er is meteen al weer een datum voor het derde Lions Midzomer Golfevent geprikt en wel precies op de langst dag: 21 juni 2019.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *